CND™ VINYLUX™

VINYLUX™ is een revolutionair nieuw nagellak systeem dat fashion en technologie samenbrengt door middel van snelle applicatie, een houdbaarheid van 7 dagen en 103 schitterende kleuren.

 

Het geheim van VINYLUX™ zit hem in de zelfhechtende colorcoat met ingebouwde basecoat en een topcoat die alsmaar sterker wordt wanneer deze wordt blootgesteld aan natuurlijk licht dankzij de ProLight technologie. VINYLUX™ is dus niet zomaar een nagellak! Het is een weekly polish die razendsnel droogt is slechts 8,5 minuut en waar je schitterende nail-arts mee kunt maken. En dat niet alleen… Met de 103 kleuren kun je eindeloos ‘layeren’ voor ontelbare andere unieke kleuren! Heb ik een kleur niet op voorraad die jij wel graag wil hebben? Dan kan ik deze uiteraard voor je bestellen.

 

Het lakken van de nagels (handen of voeten) is altijd incl. mini-manicure (vijlen, nagelriemen, lotion) en neemt ongeveer 30 minuten in beslag.

 

 


RIDGEFX™

RIDGEFX™ is een nagelplaat verbeteraar en opvuller voor ribbeltjes in de nagel. Dit zorgt voor de perfectie van de natuurlijke nagel. RIDGEFX™ vult ribbeltjes op en maskeert imperfecties voor het aanbrengen van mooie kleuren. U ziet direct resultaat!

Gebruik RIDGEFX™ voor de natuurlijke nagel die gevoelig is voor vlekken. Gebruik RIDGEFX™ met iedere traditionele nagellak om imperfecties glad te maken op de natuurlijke nagel.

Breng voor een verbeterde natuurlijke look één of twee laagjes RIDGEFX™ aan om gemanicuurde nagels te reinigen, gevolgd door de CND™ VINYLUX™ Top Coat.