Hoe werkt CND™ SHELLAC™?

CND™ SHELLAC™ is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND™ die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC™ afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat SHELLAC™ kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden. 

SHELLAC™ wordt altijd aangebracht door een professional die hiervoor een opleiding heeft gevolgd bij CND™. Gecertificeerde salons werken dan ook allemaal volgens onderstaande stappen:


Hoe verwijder ik CND™ SHELLAC?

Breng een bezoek aan de salon waar u de SHELLAC™ heeft laten aanbrengen. Uw styliste zal de SHELLAC™ veilig en snel verwijderen met remover wraps die enkel de nagel bedekken en CND™ Offly Fast™ Replenishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt. Na 8 minuten worden de wraps verwijdert en zullen eventuele restjes zachtjes van de nagels worden gehaald met een bokkenpootje of orangewood stick. Uw nagels zijn nu weer klaar voor een nieuwe kleur!

 

U kunt ook zelf uw SHELLAC™ verwijderen met de speciale remover kit van CND™. Deze "CND™ SHELLAC™ Removal & Care" kit bevat alle benodigdheden om twee complete CND™ SHELLAC™ behandelingen te verwijderen. Tevens bevat deze kit de award winnende SOLAROIL™ van CND™. Dit product kunt u zowel aanbrengen over uw gehele nagels tijdens het dragen van SHELLAC™ als wanneer de SHELLAC™ verwijderd is. SOLAROIL™ zorgt voor een diepe hydratatie, zachte nagelriemen en houdt de SHELLAC™ soepel en flexibel. Inhoud Removal & Care kit: 20 CND™ Remover Wraps, CND™ Offly Fast™ Replenishing Remover 59 ml, SOLAROIL™ 3.7 ml en een orangewood stick. De kit is verkrijgbaar via de salon of online via www.vinylux.nl.

 

Verwijder uw SHELLAC™ nooit door het er zelf vanaf te trekken of eraf te vijlen! Hiermee brengt u schade aan uw natuurlijke nagel.


Is CND™ SHELLAC™veilig?

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos.

SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijderd.

 

Bekijk in onderstaande video hoe CND™ SHELLAC™ wordt aangebracht en verwijderd