CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Er zijn vele merken met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND™ SHELLAC™ en bestaan uit een hele andere formule.

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere vrouwen). Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC™ wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doodrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

 

CND™ SHELLAC™ CERTIFIED SALON, omdat CND™ SHELLAC™ een professionele behandeling is die enkel wordt aangeboden via de professionele salon, zodat u zeker weet dat u de best mogelijke service krijgt! De nagelstylistes in deze salons zijn getraind door CND™, werken met de gehele CND™ range en bieden een ruime keus aan de laatste fashion kleuren van CND™. Zij dienen regelmatig een zwaar examen af te leggen om hun certificering te kunnen behouden. Op deze manier bieden wij u de garantie dat u enkel wordt behandeld door een styliste die is getraind en werkt op het hoogste niveau volgens de CND™ waarden. Natuurlijk is Nails by Bien CND™ SHELLAC™ gecertificeerd!

 

LET OP! Bij enkel CND™ SHELLAC™ kunnen de nagels niet verlengd worden. Wilt u een verlenging dan zult u voor acrylnagels moeten kiezen. De behandeling van uw nagels met CND™ SHELLAC™ (handen of voeten) is altijd incl. mini-manicure (vijlen, nagelriemen, lotion) en neemt minimaal 30 minuten in beslag.

 

Op de nagels van uw handen blijft CND™ SHELLAC™ 2 tot 3 weken mooi zitten, op uw teennagels zelfs wel 5 tot 6 weken!