CND™ Creative Play™ Gel Polish

CND™, wereldwijd marktleider in professionele nagelproducten, introduceert een nieuwe productlijn CREATIVE PLAY™ Gel Polish en brengt 50+ nieuwe levendige en expressieve kleuren uit inclusief 10 finishers. Gel Polish lovers van over de hele wereld, die houden van spectaculaire kleuren kunnen nu in de spotlights staan met de nieuwe CND™ CREATIVE PLAY™ Gel Polish.

 

“Speciaal voor de sociale vrouw met een bomvolle agenda – is dit een betrouwbare Gel Polish die ervoor zorgt dat de nagels er altijd fabulous uit zullen zien’’ – aldus Cherie Pollard, Global Team CND™. “Ben je op zoek naar een waanzinnige manicure die eruit springt vanwege zijn expressieve kleur en die van feest tot feest behouden blijft? Ontdek dan CREATIVE PLAY™ Gel Polish en party all day, all night!

 

Omdat je de CREATIVE PLAY™ Gel Polish mooi dun kunt aanbrengen is deze ideaal voor over Acrylnagels. CREATIVE PLAY™ Gel Polish is ook geschikt voor op de natuurlijke nagel. Het is de enige Gel Polish die écht afweekbaar is zonder de nagel open te vijlen. De afweektijd van de Gel Polish is wel 20 minuten en géén 5 minuten zoals de SHELLAC™. Ook kan de Gel Polish worden aangebracht en verwijderd zonder te vijlen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de natuurlijke nagel goed.