CND™ Liquid & Powder

Met acrylnagels kunt u uw nagels zo lang laten maken als u zelf wil. U kunt kiezen voor een natuurlijke look, een french manicure, babyboom of acrylnagels met glitters en kleurtjes. Ook kunt u ervoor kiezen om uw acrylnagels te laten lakken met SHELLAC™, Creative Play™ Gel Polish of VINYLUX™ weekly polish. Een nieuwe set acrylnagels incl verlenging opzetten duurt minimaal 75 minuten. Afhankelijk van de groei en de stevigheid van uw nagels adviseer ik een nabehandeling elke 2 of 3/4 weken. Een nabehandeling duurt minimaal 50 minuten.


Nagelbijter?

Bent u een nagelbijter? Heeft u bijna geen nagels meer over? Schaamt u zich voor uw nagels? Ik kan er voor zorgen dat u uw handen niet meer hoeft te verbergen!

 

Met acryl kan ik uw handen voorzien van mooie natuurlijk uitziende nagels. Echter hebben acrylnagels bij nagelbijters, zeker op het begin, een intensiever traject van nabehandeling nodig. Niemand heeft dezelfde nagels en ieders wensen zijn anders, daarom bied ik geen standaard nagelbijtersarrangement aan, maar maak ik graag met u samen een arrangement op maat.

 

Informeer naar de voorwaarden of kom langs voor een consult.